Tractorul tău va avea 3 ani de garanție asigurată*.

De ce să nu fie la fel și pentru presa ta de balotat?

Tractorul tău va avea 3 ani de garanție asigurată*.

De ce să nu fie la fel și pentru presa ta de balotat?

Acum beneficiezi de garanție extinsă pentru 3 ani și pentru presele de balotat** din gamele QUADRANT, ROLLANT și VARIANT pe care le achiziționezi împreună cu tractorul CLAAS din gama de putere recomandată.

*Pentru tractoarele CLAAS din gamele AXION/ARION se oferă Garanție pentru 3 ani - 1 an garanție + 2 ani MAXI CARE (3000 ore pentru 3 ani).

**Pentru presele de balotat din gamele ROLLANT/VARIANT se oferă Garanție extinsă până la 3 ani, bazată pe întreținerea obligatorie MAXI CARE efectuată de către Dealer, în conformitate cu Maintenance Online 3.0 și Inspecța de iarnă. Nu mai mult de 8.000 de baloti pe an (24.000 baloți 3 ani).

Pentru presele de balotat din gama QUADRANT se oferă Garanție extinsă până la 3 ani, bazată pe întreținerea MAXI CARE efectuată de către Dealer, în conformitate cu Maintenance Online 3.0 și Inspecția de iarnă. Nu mai mult de 10.000 de baloti pe an (30.000 baloți 3 ani).

***Campania este valabilă până la data de 28.02.2022, numai pentru comenzi de PACHET tractor CLAAS din gamele AXION și ARION + presă de balotat din gamele QUADRANT, ROLLANT și VARIANT.  Campania este valabilă numai pentru achiziția de utilaje noi, în funcție de disponibilitate.