Despre CLAAS

CLAAS este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente agricole. Utilajele noastre moderne de recoltat, tractoarele, presele de balotat și tehnologiile informaționale și de comunicații în agricultură ajută la satisfacerea cererii în creștere pentru alimente, energie și materii prime.

Cu aproximativ 12.000 de angajați în locațiile noastre din întreaga lume, generăm o cifră de afaceri de 4,8 miliarde de euro.

Recoltăm pentru viitor: acesta este obiectivul nostru comun. Dedicată unei viziuni internaționale, dar și valorilor familiei, CLAAS oferă un mediu caracterizat de respect reciproc și de posibilități de dezvoltare individuală.


Despre CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L

Situat în imediata vecinătate a capitalei României, CLAAS Regional Center South East Europe are sediul în Afumați, județul Ilfov. Dispune de un depozit de piese de schimb cu peste 10.000 de repere pe o suprafață de 1.850 de metri pătrați. Pe lângă service și suport pentru clienții noștri, inclusiv soluții de finanțare pentru utilaje noi și rulate, efectuăm în mod regulat școlarizări pentru echipele de vânzări ale dealerilor noștri autorizați, dar și pentru fermieri.