MAXI CARE Protect.

Protecție completă pentru utilajul dumneavoastră.

MAXI CARE Protect.

Protecție completă pentru utilajul dumneavoastră.

MAXI CARE Protect în condiții speciale.

Atunci când achiziționați un tractor eligibil (selectat), veți putea primi un preț avantajos pentru MAXI CARE Protect – acum și în combinație cu MAXI CARE Maintenance, sub forma pachetului MAXI CARE Plus.

Protecție completă pentru utilajul dumneavoastră.

Cunoaștem nevoia dumneavoastră de fiabilitate operațională maximă cu o siguranță absolută a costurilor. De aceea, CLAAS oferă o combinație de utilaje de înaltă calitate și servicii de primă clasă. Cu produsele de service MAXI CARE, garantăm fiabilitate operațională maximă pentru utilajul dumneavoastră la costuri planificate. Dumneavoastră vă veți ocupa de sarcinile importante – noi ne vom ocupa de protejarea utilajului.

O ofertă de interes: noua opțiune MAXI CARE PLUS pentru tractoare de mare putere

Nu vă asumați riscuri inutile.

Pentru noi este firesc ca serviciile noastre să fie efectuate la cele mai înalte standarde de către tehnicieni calificați CLAAS în atelierele de ultimă generație ale partenerilor noștri de service CLAAS. Produsele de service CLAAS MAXI CARE vă oferă liniște sufletească. Discutați cu partenerul de service CLAAS, care va fi bucuros să pregătească un pachet de service personalizat pentru utilajul dumneavoastră.

Care sunt beneficiile dumneavoastră

Fiabilitate înaltă

  • Mentenanța efectuată în mod regulat, ca parte a contractului MAXI CARE Maintenance, reduce la minimum riscul de întreruperi în timpul lucrului cu utilajul
  • Utilizarea de piese și consumabile CLAAS ORIGINAL de înaltă calitate

Certitudinea costurilor

  • MAXI CARE Maintenance acoperă orice costuri de întreținere
  • MAXI CARE Protect vă protejează împotriva riscurilor neașteptate printr-o extindere a garanției

Valoarea de revânzare

  • Mentenanța efectuată în mod regulat prin MAXI CARE Maintenance vă menține utilajul în stare bună
  • Întreținerea este întotdeauna documentată în cartea de service

Personalizare

  • Condițiile contractuale ale produselor MAXI CARE pot fi adaptate în mod flexibil nevoilor dumneavoastră
  • Prețul este convenit individual în funcție de configurația utilajului și de condițiile selectate

MAXI CARE – calea către siguranță și liniște

Contractul de mentenanță

MAXI CARE Maintenance

Fiabilitatea operațională îmbunătățită și siguranța costurilor sunt obiectivul nostru cu MAXI CARE Maintenance. Datorită acestui contract de întreținere, care se poate face pe orice termen, toate costurile pentru lucrările de întreținere programate, inclusiv piesele și consumabilele CLAAS ORIGINAL, sunt deja acoperite. Mentenanța efectuată în mod regulat minimizează riscul de întreruperi ale lucrului și menține valoarea utilajului dumneavoastră.

Garanție extinsă

MAXI CARE Protect

Siguranța costurilor pentru o mai mare liniște sufletească este ceea ce promitem cu MAXI CARE Protect. Această garanție extinsă vă protejează împotriva costurilor neașteptate. În cazul unei reclamații, toate piesele și manopera CLAAS ORIGINAL sunt acoperite. MAXI CARE Protect este disponibil și ca garanție pentru utilajul dumneavoastră rulat.

Pachetul

MAXI CARE Plus

Prin MAXI CARE Plus, vă oferim un pachet care cuprinde produsele individuale MAXI CARE, pentru fiabilitate operațională maximă și siguranța costurilor.

* Pentru detalii vă rugăm să consultați dealerii CLAAS autorizați.