CLAAS SILVER LINE

Gama de piese de schimb pentru utilaje CLAAS mai vechi.

Calitate adecvată.
Preț atractiv.

CLAAS SILVER LINE

Gama de piese de schimb pentru utilaje CLAAS mai vechi.

Calitate adecvată.
Preț atractiv.

CLAAS SILVER LINE. Pentru ca utilajul tău CLAAS să rămână ORIGINAL.

Mentenanța efectuată regulat și înlocuirea la timp a pieselor de uzură sunt cruciale pentru fiabilitatea operațională a utilajelor de recoltat și a tractoarelor. Acest lucru este valabil în mod special pentru utilajele care v-au servit în mod fiabil un număr de ani. Cu gama de piese de schimb SILVER LINE, CLAAS vă oferă o soluție economică pentru reparații și întreținere, pentru apăstra valoarea actuală a utilajului dumneavoastră. Am dezvoltat piesele SILVER LINE special pentru seriile mai vechi de utilaje și le-am testat și aprobat conform standardelor înalte CLAAS. Ele oferă calitate CLAAS dovedită la un raport echilibrat preț/performanță.

Nu face compromisuri. Pentru ca utilajul tău CLAAS să rămână ORIGINAL.

Gama CLAAS SILVER LINE este în continuă dezvoltare. Aflați aici cele mai recente informații despre gama CLAAS SILVER LINE sau de la distribuitorul dumneavoastră.

Avantajele dumneavoastră.

ORIGINAL:

Toate piesele sunt personalizate, fiabile și eficiente.

Potrivit:

Sunt special dezvoltate, testate și aprobate pentru utilajele mai vechi.

Economic:

Beneficiați de condiții atractive.

Curele

Curele CLAAS SILVER LINE.

Curelele SILVER LINE beneficiază de materiale selectate care se potrivesc exact cu propulsia utilajului dumneavoastră. Designul curelelor asigură o conexiune fiabilă, perfectă în interiorul utilajului dumneavoastră, care este în concordanță cu valoarea sa actuală.

Filtre

Filtre CLAAS SILVER LINE.

Filtrele SILVER LINE constau din medii de filtrare adaptate la utilizarea utiljului dumneavoastră rulat. Acestea asigură performanța sigură și de durată a componentelor.

Lanţuri

Lanțuri CLAAS SILVER LINE.

Lanțurile SILVER LINE reprezintă o combinație optimă de componente, cu lanțuri care sunt adaptate la utilizarea utilajului dumneavoastră și în concordanță cu valoarea sa actuală. Detalii precum curbele de duritate sunt definite cu precizie și testate în ceea ce privește aplicarea forței, printre altele. Acest lucru asigură o putere de tracțiune fiabilă.

Totul la îndemână.

Piesele CLAAS SILVER LINE sunt disponibile de la distribuitorul dumneavoastră CLAAS

Este un sentiment bun să știi că cineva este acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el. Disponibil pentru tine în orice locație, în orice moment. Rapid si competent. Beneficiați nu numai de personalul de service instruit profesional, ci și de o gamă largă de piese:

Piese de schimb, accesorii si consumabile CLAAS ORIGINAL. Personalizat. De încredere. Eficient.