MAXI CARE Protect.

Protecție completă pentru utilajul dumneavoastră.

MAXI CARE Protect.

Protecție completă pentru utilajul dumneavoastră.

Aveți certitudinea costurilor, pentru a vă menține afacerea în mișcare.

Configurați produsul MAXI CARE pentru a se potrivi cel mai bine cerințelelor dumneavoastră specifice. Contractele noastre de service conțin tot ceea ce este necesar pentru a vă oferi costuri previzibile, funcționare fiabilă și liniște sufletească:

-Garanție extinsă MAXI CARE Protect până la 5 ani pentru toate tipurile de utilaje CLAAS;

-Pachet MAXI CARE Plus, care include MAXI CARE Maintenance (contractul de mentenanță) și MAXI CARE Protect cu până la 8 ani garanție extinsă pentru tractoarele CLAAS* sau cu până la 5 ani garanție extinsă pentru celelalte tipuri de utilaje CLAAS;

-Până la data de 30.09.2022 beneficiați de discounturi substanțiale** pentru încheierea unui contract de service MAXI CARE la achiziționarea unui tractor nou* sau la prelungirea unui contract de service MAXI CARE existent:

  • 30% discount pentru contractele de service MAXI CARE Protect.
  • 40% discount pentru pachetul MAXI CARE Plus (MAXI CARE Protect + MAXI CARE Maintenance).

Beneficiați de certitudinea costurilor și de riscuri minime, chiar din prima oră de funcționare a utilajului. Distribuitorul CLAAS vă va face o ofertă potrivită utilajului dumneavoastră.

*Valabil numai pentru tractoare CLAAS noi din gamele XERION, AXION și ARION.

**Pentru termene și condiții de acordare discounturi vă invităm să consultați pagina www.claas.ro sau distribuitorul dumneavoastră autorizat CLAAS.